OVER ONS

 

Wij zijn gevestigd in Hechtel-Eksel.

Door onze ligging zijn we één uur verwijderd van het Duitse Ruhrgebied, waar er een enorm aanbod is in jonge   tweedehandse en nieuwe wagens.

Hierdoor liggen de prijzen vaak een stuk lager dan in België, en dit geldt voor heel Duitsland waar we actief zijn. We kopen zelf geen wagens aan.

U koopt rechtstreeks van de verkoper in Duitsland.

 

Historiek

 

Als zoon van een landbouwer voelde ik al snel een passie voor techniek.

Ik herstelde landbouwvoertuigen op de boerderij. De interesse in auto’s groeide. Ik volgde een opleiding als garagehouder – hersteller. Na een kort leercontract in een garage werd ik monteur  in het leger. Tijdens mijn legerdienst startte ik in 1989 in bijberoep als garagehouder en handelaar in tweedehandsvoertuigen. Door de opening van de grenzen in 1989 was er een enorme markt voor export van wagens naar de Oostbloklanden. In 1995 ben ik gestart met importeren van jonge tweedehandswagens uit Duitsland en de verkoop aan garages in België. Hieruit groeide het idee om ook voor particulieren te importeren.

Door de medewerking van onze zonen zijn we vandaag in de mogelijkheid om onze kennis en ervaring in te zetten en zorgeloos uw droomwagen te importeren.

 

Missie

 

Wij willen de zorgen die u ondervindt, bij het importeren van uw wagen, overnemen. Klanttevredenheid is onze prioriteit.

 

Visie

 

Door op een creatieve en innovatieve manier ons team te begeleiden, zullen wij de goede service die wij bieden als familiebedrijf garanderen.

“Je moet je ziel er willen instoppen om het tot leven te brengen.”

"De wil om te slagen is niet voldoende, de juiste strategieën gecombineerd met een winnende attitude verzet bergen!"


Carl Van De Velde

Training Instituut

+32 475 45 17 57

Berkenlaan 37

3941 Hechtel-Eksel

België

Copyright © LEECO.be

All Rights Reserved