BEGELEIDING

 

Door onze jarenlange ervaring in het importeren van voertuigen staan we jou bij in het aankopen en onderhandelen. Indien u wenst nemen wij contact op met de verkoper, onderhandelen over de prijs en stellen we de juiste vragen in verband met de toestand van de wagen.

 

Wanneer contact opnemen

 

Neem contact met ons op alvorens je de auto koopt.  Zo voorkom je dat er problemen zijn met het invoeren van de wagen, bijvoorbeeld wanneer niet alle papieren in orde zijn.

 

Garantie

 

Elke nieuwe wagen heeft standaard minimum twee jaar fabrieksgarantie, evenals de mogelijkheid tot verlenging van de garantie. Indien u een tweedehandswagen koopt bij een officiële dealer is de garantie meestal overdraagbaar naar België.

 

BTW

 

Wij controleren welk BTW-stelsel voor onze betreffende klant van toepassing is.

 

Inschrijven DIV

 

De inschrijving gebeurt steeds via uw verzekeringsmakelaar, nadat u van ons het  roze formulier (aanvraag tot inschrijving) verkregen heeft bij afleveren van de wagen.

 

Hoe betalen

 

Je betaalt altijd rechtstreeks aan de Duitse verkoper. Bij handelaars is dat dus normaal gezien steeds per overschrijving. Daarom raden wij aan om bij officiële merkdealers te kopen.

 

Beste Zoeksites

Wij hopen u van dienst te zijn met onze service en kijken uit naar een fijne samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Team LEECO